عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 20 آذر 1402
بازدید : 198
نویسنده : مریم

 

آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS) آزمونی است که از آزمون آیلتس ساده‌تر است و برای مهاجرت به انگلستان به کار می‌آید. ساختار این آزمون با آیلتس آکادمیک و جنرال متفاوت است و عمری به مراتب کوتاه‌تر از این آزمون‌ها دارد. سوالات این آزمون مباحث روزمره و مهارت های عمومی زندگی مثل خانواده، مشکلات اجتماعی، اوقات فراغت، آموزش، علاقه‌مندی‌ها و حمل و نقل را در بر می‌گیرد. آیلتس لایف اسکیلز آزمون جوانی است که از سال ۲۰۱۵ راه اندازی شده و همه با سوالات مطرح شده در آن آشنایی ندارند. این مطلب آکادمی زبان تات را به صورت اختصاصی به این موضوع اختصاص دادیم.

شرکت در آیلتس لایف اسکیلز به چه کار می‌آید؟

دولت بریتانیا برای اینکه مهارت های زبانی افراد را جهت اعطای برخی ویزاها بسنجد، به آزمونی متفاوت از آیلتس جنرال نیاز داشت و بر همین اساس آیلتس لایف اسکیلز را معرفی کرد. تمرکز این آزمون روی اسپیکینگ و لیسنینگ است و مهارت‌های زبانی افراد را با شرکت در بحث‌هایی عمومی می‌سنجد. با این توضیحات آزمون لایف اسکیلز رایتینگ و ریدینگ ندارد.

چرا در آزمون آیلتس لایف اسکیلز تنها سوالات اسپیکینگ و لیسنینگ پرسیده می‌شود؟

 

این آزمون تنها برای نیازهای خاص مهاجرتی بریتانیا طراحی شده که فقط مهارت‌های لیسنینگ و اسپیکینگ برای آن اهمیت دارد. به این ترتیب نیازی نیست مهارت‌های رایتینگ و ریدینگ فرد ارزیابی شود و دریافت مدرک لایف اسکیلز در سطح تعیین شده، صلاحیت فرد برای دریافت ویزا و ورود به خاک انگلیس را مشخص می‌کند.

این آزمون مناسب همه افراد نیست و برای افراد با شرایطی خاص است. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد این آزمون مانند؛ سیستم نمره دهی در این آزمون، معیارهای تعیین سطح شرکت کنندگان و ... می توانید به مقاله آشنایی با آزمون یلتس لایف اسکیلز مراجعه کنید

موفق باشید.

 


تاریخ : دو شنبه 20 آذر 1402
بازدید : 227
نویسنده : مریم

 

دولینگو «Duolingo English Test» یک آزمون سنجش مهارت زبان انگلیسی است که به صورت کامپیوتری و آنلاین برگزار می‌شود. این آزمون جایگزین خوبی برای آزمون تافل و آیلتس است که در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های معتبر بین المللی نتایج آن را مورد پذیرش قرار می‌دهند. افرادی که قصد اخذ پذیرش دانشگاه‌های انگلیسی زبان یا مهاجرت به خارج از ایران را دارند، در صورتی که نتایج این آزمون در کشور مقصد آن‌ها مورد پذیرش قرار گیرد، می‌توانند با شرکت در دولینگو و کسب نمره مطلوب مدارک مهاجرتی خود را تکمیل کنند. در این مطلب آکادمی تات بررسی می‌کنیم آزمون دولینگو چیست و مزایا و معایب آن کدام است.

آزمون دولینگو (Duolingo) چه مشخصاتی دارد؟

این آزمون بین المللی زبان انگلیسی هم مثل آزمون آیلتس و تافل چهار مهارت زبان انگلیسی (خواندن، نوشتن، سخن گفتن و شنیدن) را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به‌صورت تطبیقی Adaptive برگزار می‌شود؛ یعنی عملکرد داوطلب در هر بخش آزمون نوع پرسش‌های بخش بعدی را مشخص می‌کند. هر چه فرد در ابتدای آزمون به سوالات سخت‌تری پاسخ دهد، در بخش‌های بعد سوال‌های دشوارتری برای او مطرح می‌شود. در حال حاضر این مدرک زبان در بیش از ۱۵۰۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی معتبر از جمله Columbia، NYU ،Yale، UCLA، FDU و Duke مورد پذیرش قرار می‌گیرد. دانشگاه‌های بسیاری از کشورهای مطرح جهان مثل ایالات متحده آمریکا، انگلیس، استرالیا، کانادا، اروپا، ژاپن و نیوزیلند نتایج این آزمون را می‌پذیرند و آن را معتبر می‌دانند. شرکت در این آزمون به‌صورت آسان و در منزل با پرداخت هزینه کم امکان پذیر است.

مهمترین مزایای آزمون Duolingo کدام است؟

شاید بتوان بزرگترین مزیت برگزاری این آزمون را آنلاین بودن آن دانست. گفتنی است که آزمون Ielts هم به صورت آنلاین (از طریق کامپیوتر) و هم کتبی برگزار می‌شود که در مقاله مقایسه آزمون آیلتس کامپیوتری و کتبی به آن اشاره کرده‌ایم. لازم نیست داوطلب برای شرکت در دولینگو به مرکز برگزار کننده خاصی برود و در منزل هم به سادگی می‌تواند در تست شرکت کرده و مدرک خود را به صورت آنلاین برای دانشگاه یا هر جای دیگری ارسال کند. این آزمون محدودیت زمانی نداشته و در تمام طول سال برگزار می‌شود و داوطلب هر زمان که آماده باشد یا اراده کند، می‌تواند در آن شرکت کند.

 

معایب دولینگو در مقایسه با سایر آزمون‌های بین المللی زبان انگلیسی کدام است؟

دولینگو یک آزمون بین المللی جوان است که برنامه آن در سال ۲۰۱۲ با هدف سهولت یادگیری زبان آغاز شد و تنها از سال ۲۰۱۴ تاکنون آزمون بین المللی خود را برگزار می‌کند. این در حالی است که آیلتس و تافل سال‌هاست که برگزار می‌شوند و قدمتی طولانی دارند. اگر فرق آزمون تافل و آزمون Ielts را نمی‌دانید، مقاله تفاوت آیلتس و تافل را حتما مطالعه کنید. دولینگو آزمون زبانی است که تا این لحظه به اندازه آیلتس و تافل عمومیت پیدا نکرده و در مقایسه با آزمون‌های دیگر دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و سفارتخانه‌های محدودتری آن را می‌پذیرند. فرد قبل از شرکت در Duolingo English Test :DET باید مطمئن شود که نتیجه آن توسط دانشگاه یا مرکز آموزشی مورد نظر او مورد پذیرش قرار می‌گیرد یا نه.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد این آزمون، کسب آمادگی، نحوه برگزاری و تفاوت آن با آزمون های آیلتس و تافل می توانید به مقاله آزمون دولینگو چیست؟ سر بزنید.

امیدوارم براش شما مفید باشد

 


تاریخ : دو شنبه 20 آذر 1402
بازدید : 202
نویسنده : مریم

 

بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارند، برای زندگی، تحصیل و کار در این کشورها به دانش زبان انگلیسی نیاز دارند. همچنین شما باید پیش از مهاجرت به شرکت، دانشگاه و… ثابت کنید دانش زبان انگلیسی شما در سطحی است که به مشکل بر نخورید. برای سنجش دانش زبانی شما آزمون‌های انگلیسی بین‌المللی طراحی شده است که می‌توانید با شرکت در آنها و کسب نمره موردنظر به کشور مقصد ثابت کنید که دانش زبانی موردنظر را دارید. اما این آزمون‌های بین‌المللی و از جمله آزمون آیلتس معمولا گران هستند؛ از طرف دیگر به دلیل بالا بودن قیمت دلار در کشور این مبلغ برای ما کمی زیاد است. از این رو بسیاری از متقاضیان ترجیح می‌دهند که پیش از شرکت در آزمون اصلی، در آزمون ماک یا آزمایشی شرکت کنند. آن ها با شرکت در این آزمون متقاضیان متوجه نقاط ضعف و قوت خود خواهند شد. به این ترتیب می‌توانند با آمادگی بیشتری در آزمون اصلی شرکت کنند. در این مقاله قصد داریم مفهوم آزمون آزمایشی یا ماک و ویژگی‌ها و شرایط آن را بررسی کنیم.

ماک آیلتس چیست؟

امتحان ماک چیست؟ ماک آیلتس (Ielts Mock) یک آزمون مشابه آیلتس است که به شرکت‌کنندگان این آزمون بین المللی کمک می‌کند در شرایطی کاملا مشابه با آزمون اصلی آیلتس به سوالات استاندارد پاسخ داده و با صرف هزینه بسیار پایین‌تر بتوانند سطح زبان انگلیسی خود را بسنجند. آزمون آزمایشی ماک باعث می‌شود که بدانید چه میزان با سطح موردنیازتان فاصله دارید و بر همان اساس دوره‌های احتمالی مورد نیاز را طی کنید.

قیمت آزمون ماک آیلتس می‌تواند با توجه به موسسه برگزارکننده متفاوت باشد. در مقاله موسسات برگزار کننده آزمون آیلتس در ایران می توانید فهرست این موسسات را ببینید. همچنین نوع این آزمون یعنی تشریحی و یا غیرتشریحی آن نیز می‌تواند در هزینه نهایی این آزمون موثر باشد. آزمون Mock همچون آزمون اصلی 4 مهارت شما یعنی Reading، Writing، Listening و Speaking را مورد سنجش قرار می‌دهد. در زمان ثبت‌نام در این آزمون معمولا می‌توانید نوع تشریحی و یا غیرتشریحی آن را انتخاب کنید. البته بهتر است نوع تشریحی آن را انتخاب کنید.

انواع آزمون ماک آیلتس چیست و شرکت در این تست چقدر زمان می‌برد؟

آزمون ماک آیلتس بسیار شبیه آزمون اصلی است و از این رو مثل آیلتس دو نوع اصلی دارد:

آزمون ماک آیلتس جنرال

Mock IELTS Test آزمونی آزمایشی پیش از آیلتس است که با شبیه سازی سوالات جنرال دیدگاه دقیقی در خصوص آمادگی شما در این آزمون می‌دهد.

آزمون ماک آیلتس آکادمیک

آزمون mock ielts آکادمیک به افرادی که قصد ادامه تحصیل و زندگی در محیط‌های آموزشی انگلیسی زبان را دارند، این فرصت را می‌دهد که مهارت‌های زبانی خود را بسنجند و ببینند تا چه حد از پس شرکت در کلاس‌ها و برقراری ارتباط با دانشگاهیان بر‌می‌آیند.

تفاوت میان آزمون تشریحی و غیر تشریحی ماک آیلتس در چیست؟ چه زمانی باید در یک آزمون آزمایشی شرکت کرد؟ مزایای این آزمون چیست؟ برای پاسخ به این سوالات و سوالات متداول دیگر در حوزه آزمون ماک آیلتس می توانید به مقاله آزمون آزمایشی ماک آیلتس چیست؟ سر بزنید.

موفق باشید.

 


تاریخ : دو شنبه 20 آذر 1402
بازدید : 206
نویسنده : مریم

 

مهارت اسپیکینگ یکی از مهارت‌هایی است که در چهارمین بخش از آزمون آیلتس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. ازآنجاکه اکثر شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس غیرانگلیسی زبان هستند، عملکرد موفقیت‌آمیز در بخش اسپیکینگ این آزمون ممکن است برای برخی کار دشواری به شمار آید. یکی از بهترین روش‌ها برای رسیدن به شناخت کافی و افزایش آمادگی، آشنایی با منابع اسپیکینگ آیلتس و تکرار و تمرین بر اساس مطالب، تکنیک‌ها و راهبردهای ارائه شده در هر یک از آن‌ها است. تردیدی وجود ندارد که دستیابی به فهرست جامعی از تمامی منابع مناسب و ارزیابی محتوای آن‌ها به منظور انتخاب بهترین موارد، کاری زمانبر و احیاناً دشوار است؛ به همین دلیل ما در این مقاله تصمیم داریم تا بهترین کتاب های اسپیکینگ را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.

بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس سه قسمت مجزا ( پاسخ به سوالاتی در مورد خود و خانواده، صحبت درمورد موضوعی خاص و در نهایت بحث مبسوط‌تر در خصوص موضوع مطرح شده در قسمت قبل) را شامل می‌شود و مستلزم گفتگوی مستقیم بین ممتحن و شرکت کننده است که ممکن است بسیار استرس زا باشد.

شناخت انواع موضوعات و سوالات مطرح شده در بخش اسپیکینگ و آشنایی با نمونه پاسخ‌های ارائه ‌شده برای هر یک از آن‌ها در کنار شرکت در دوره اسپیکینگ آیلتس می‌تواند رمز غلبه بر استرس موجود در روز آزمون، موفقیت و کسب نمره بالا در این بخش از آزمون آیلتس باشد.

آزمون اسپیکینگ آیلتس چه مشخصاتی دارد؟

کل سرنوشت بخش اسپیکینگ آیلتس در ۱۱ تا ۱۴ دقیقه مشخص می‌شود. در این زمان مکالمه‌ای بین شما و شخص ممتحن شکل می‌گیرد که معمولا از ۳ بخش تشکیل می‌شود. در بخش اول در مورد مشخصات فردی و شغل و تحصیلات شما سوال می‌پرسند که باید ساده و روان پاسخ دهید. معمولا ۴ تا ۵ دقیقه نخست مصاحبه به این مکالمه می‌گذرد.

بعد از آن در یک فرصت ۳ تا ۴ دقیقه‌ای باید در مورد یک موضوع صحبتی شبیه سخنرانی داشته باشید. کارتی به شما داده می‌شود که موضوع روی آن نوشته شده و چند سوال هم در آن مورد مطرح شده است. فرصتی یک دقیقه‌ای هم برای فکر کردن روی موضوع به شما داده می‌شود.

بخش آخر مصاحبه هم گفتگوی شما در مورد موضوع با ممتحن را تشکیل می‌دهد. مصاحبه ضبط شده و باید مقابل ممتحن بنشینید و مصاحبه را انجام دهید. آماده سازی برای کسب نمره قابل قبول در این بخش بسیار مهم است و بهتر است حتما تمامی منابع موجود در مورد اسپیکینگ به ویژه کتاب‌های تخصصی را مطالعه کنید.

لیستی از بهترین منابع اسپیکینگ آیلتس

  • 1. IELTS Maximiser Speaking
  • 2. IELTS Speaking Actual Tests & Suggested Answers
  • 3. Get IELTS Band 9 Speaking
  • 4. Collins' Speaking for IELTS
  • 5. 31 High-Scoring Formulas to Answer the IELTS Speaking Questions
  • 6. 15 Days Practice for IELTS Speaking
  • 7. Makkar IELTS speaking guesswork
  • 8. The Best Preparation for IELTS Speaking
  • 9. Lessons for IELTS Speaking
  • 10. IELTS Speaking Strategies
  • 11. Collins Get Ready for IELTS Speaking
  • 12. ...

برای دریافت لیست کاملی از منابع اسپیکینگ آیلتس و همچنین توضیحات مربوط به این منابع و مزایا و معایب آن‌ها می توانید به مطالعه مقاله برترین منابع تقویت کننده اسپیکینگ آیلتس بپردازید.

ما مفتخریم که در مسیر آموختن زبان انگلیسی با شما همراهیم.

 


تاریخ : دو شنبه 20 آذر 1402
بازدید : 213
نویسنده : مریم

 

نتیجه گیری آخرین پاراگراف از متنی است که برای تسک 2 بخش رایتینگ آیلتس (IELTS) نوشته می‌شود. شاید بتوان گفت در نوشتن رایتنگ تسک 2 آیلتس ساده ترین بخش مربوط به نتیجه گیری است؛ زیرا در این پاراگراف بسیاری از ایده‌هایی که قبلاً در مقدمه و بدنه متن ذکر شده‌ مجدداً تکرار می‌شوند.

با این حال، نتیجه گیری آخرین بخشی است که ممتحن می‌خواند و بنابراین درست نوشتن آن از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند تاثیر چشمگیری بر نظر مثبت ممتحن نسبت به متن نوشته شده داشته باشد. بی تردید برای اینکه شما بتوانید نتیجه گیری موثری برای تسک 2 بنویسید، باید با اصول نگارش آن آشنا باشید. به عبارت دیگر، باید بدانید گنجاندن چه مواردی در پاراگراف پایانی مقاله ضروری است یا از چه مواردی باید در آن اجتناب کرد.

آگاهی از این نکات و رعایت آن‌ها می تواند به شما کمک کند نمره بالاتری در بخش نوشتاری آزمون آیلتس کسب کنید.

نکات مهم در نوشتن نتیجه گیری تسک 2 رایتینگ آیلتس

  • 1. به پاراگراف مقدمه رجوع کنید
  • 2. استدلال های اصلی ارائه شده در متن خود را مجدداً بصورت خلاصه بیان کنید
  • 3. از تکرار اجتناب کنید
  • 4. نظر خود را بیان کنید
  • 5. استدلال جدیدی را مطرح نکنید

برای شرح این نکات و دریافت مثال های کاربردی می توانید به مقاله نحوه نوشتن نتیجه گیری در رایتینگ تسک 2  که توسط آکادمی زبان تات منتشر شده است مراجعه کنید. در این مقاله به سوالات متداول شما در این حوزه نیز پاسخ داده ایم.

امیدوارم برای شما مفید باشد.

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 208
نویسنده : مریم

 

آزمون آیلتس چهار مهارت اصلی زبان یک فرد را می‌سنجد. در این بین مهارت رایتینگ در آیلتس برای داوطلبان سوالات بسیاری را به وجود می‌آورد؛ چراکه از بخش‌های مهم این آزمون تخصصی به شمار می‌آید. بخش رایتینگ آیلتس در قسمت پایانی آزمون مورد سنجش قرار می‌گیرد و افراد باید با سرعت عمل بالا سوالات مربوط به این بخش را پاسخ دهند. برای تعیین سطح شما در این مهارت ویژگی‌هایی مثل گرامر (Grammar)، ایده پردازی، قدرت واژگان (Vocabulary) و املای کلمات (dictation) سنجیده می‌شود.

رایتینگ (Writing) یا مهارت نوشتن یکی از مهمترین مهارتهای زبان انگلیسی است که به شما کمک می‌کند آنچه را در ذهن دارید، با کمک کلمات مناسب و با رعایت گرامر زبان انگلیسی و علائم نگارشی به جملات مرتبط با یک موضوع و درنهایت متن تبدیل کنید.

رایتینگ آیلتس چیست؟

رایتینگ آیلتس یکی از بخش‌های آزمون IELTS و درواقع یکی از مهارت‌های زبانی زبان‌آموز است که در امتحان آیلتس سنجیده می‌شود. در پارت IELTS Writing شما باید بتوانید متنی بنویسید که شامل جملاتی با واژگان صحیح به همراه مفهموم درست و از لحاظ دستوری و گرامری بدون نقص باشد.

ساختار رایتینگ آیلتس به چه صورت است؟

توانایی مهارت نوشتن (Writing) در دو بخش اصلی تسک 1 (Task1) و تسک 2 (Task2) ارزیابی میشود. شرکت کنندگان آزمون باید در تسک یک حدااقل 150 واژه را بنویسند؛ در صورتی که در رایتینگ تسک دو آیلتس انتظار می‌رود 250 واژه درست نوشته شود.

اگر می خواهید در آزمون بین المللی آیلتس (IELTS) بهترین نمره را کسب و از تجربه بهترین استاد استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم در دوره آنلاین آیلتس شرکت کنید؛ البته اگر تنها در بخش Writing ضعف دارید، شرکت در دوره آموزش رایتینگ آیلتس به شما کمک خواهد کرد این مهارت زبانی خود را تقویت کنید.

ساختار بخش writing آیلتس آکادمیک

بخش رایتینگ در آزمون آیلتس دارای دو تسک است. در تسک 1 یک نمودار، جدول یا نقشه به شما نمایش داده می شود. از شما خواسته می‌شود که اطلاعات را با کلمات خود توصیف، خلاصه یا توضیح دهید. این متن توصیفی باید حداقل 150 کلمه بوده و در مدت 20 دقیقه‌ نوشته شود. در تسک 2 یک دیدگاه، استدلال یا مشکل به شما داده می‌شود که باید در مورد آن بحث کنید. بهتر است بدانید تسک 1 تنها 33% از نمره کل آزمون رایتینگ را شامل می‌شود، بنابراین بهتر است بیش از 20 دقیقه صرف نوشتن آن نکنید.

ساختار بخش writing آیلتس جنرال

در تسک 1 موقعیتی به شما ارائه می‌شود و از شما خواسته می‌شود نامه‌ای بنویسید و در آن اطلاعاتی را درخواست کنید یا وضعیتی را توضیح دهید. این نامه می‌تواند به سبک شخصی، نیمه رسمی یا رسمی نوشته شود و در تسک 2 باید در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل مقاله بنویسید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد تفاوت رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال و همچنین آشنایی بیشتر با بخش های مختلف رایتینگ تسک 1 و تسک 2 آیلتس و اشتباهات رایج در نوشتن رایتینگ می‌توانید به لینک زیر سر بزنید و از نکات گفته شده در بهبود رایتینگ خود استفاده کنید.

 منبع: https://tatschool.ir/what-is-ielts-writing/


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 224
نویسنده : مریم

 

تماشای سریال یک سرگرمی عالی است و کمتر کسی در جهان یافته می‌شود که طرفدار آن نباشد. حال اگر قرار باشد این تفریح را به یک فرصت آموزشی تبدیل کنیم، حتما یادگیری زبان انگلیسی جذاب‌تر شده و از اوقات فراغت خود هم استفاده بیشتری می‌بریم. از همه مهم‌تر اینکه می توان از این فرصت برای موفقیت در آزمون آیلتس هم بهره برد. آموزش زبان انگلیسی از طریق فیلم های زبان اصلی مدت‌هاست که در بسیاری نقاط جهان استفاده می شود. افراد بسیاری معتقدند به کمک این روش در یادگیری زبان انگلیسی پیشرفت محسوسی را تجربه کردند.

نقش دیدنِ فیلم و سریال در یادگیری زبان انگلیسی

فیلم و سریال‌های زبان اصلی می‌توانند به بهبود مهارت‌های زبانی افراد کمک کنند، به ویژه اگر تنوع لهجه در نظر گرفته شود. در کشورهای اسکاندیناوی که فیلم‌ها دوبله نمی‌شوند، مردم به خوبی انگلیسی صحبت می‌کنند. بدون نیاز به سطح زبان خاص، می‌توانید با تماشای فیلم‌ها زبان خود را تقویت کنید. انتخاب فیلم‌هایی با تنوع لهجه کمک به یادگیری لهجه‌های مختلف می‌کند.

برای اینکه مهارت‌های چهارگانه آیلتس (ریدینگ، رایتینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ) شما تقویت شود، قبل از هر چیزی بهتر است سریال را با زیرنویس انگلیسی تماشا کنید. این کمک می‌کند در کنار تلفظ صحیح کلمات، شکل نگارش آن را هم فرابگیرید.

استفاده از زیرنویس فارسی در ابتدا کمک به درک مطالب دارد و با تکرار تماشا، تغییر در سطح زبان قابل مشاهده است. از مزایای تماشای فیلم به عنوان ابزار یادگیری زبان برای کودکان و نوجوانان نیز استفاده کنید. تماشای فیلم به شما امکان می‌دهد با شخصیت‌ها و شیوه صحبت کردن افراد بومی انگلیسی آشنا شوید. ضمن توجه به زبان بدن و تلفظ، به گرامر نیز توجه کنید. دوباره تماشا کردن فیلم و استفاده از دیکشنری کمک به تقویت دانش لغت و گرامر دارد. استفاده از فیلم‌های ساده و جذاب برای یادگیری زبان موثرتر است.

انتخاب فیلم و سریال برای آموختن زبان انگلیسی اصول و نکاتی دارد. برای آگاهی از این نکات و همچنین معرفی چند فیلم و سریال مناسب می‌توانید به مقاله بهترین فیلم و سریال‌ها برای تقویت آیلتس در لینک زیر مراجعه کنید و قدم های بزرگ‌تری را در جهت آموختن زبان انگلیسی بردارید.

منبع: https://tatschool.ir/the-best-films-to-improve-ielts/

امیدوارم برای شما مفید باشد.

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 215
نویسنده : مریم

 

آزمون آیلتس یک آزمون بین‌المللی برای سنجش مهارت زبان انگلیسی متقاضیانی است که می‌خواهند با اهداف مختلف از جمله کار و تحصیل به کشور دیگری مهاجرت کنند. برای موفقیت در این آزمون باید بتوانید لیست لغات آیلتس را فرا گرفته و به کار گیرید. ما سعی کردیم در این مقاله به شما کمک کنیم که در مسیر یادگیری راه درستی را انتخاب کنید و در کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرید. برای یادگیری لغات آیلتس می توانید در یک دروه آموزش آنلاین آیلتس شرکت کنید یا به صورت خودخوان با تکنیک های که در این مقاله اورده شده لغات را فرا بگیرید.

لیست لغات آیلتس، لیست لغات ضروری آیلتس، لیست لغات موضوعی آیلتس، لیست لغات پرتکرار آیلتس، 600 لغت ضروری آیلتس و… عباراتی هستند که با یک جستجوی ساده در اینترنت به کرات مشاهده خواهید کرد اما نکته‌ای که بسیار مهم است این است که متقاضی آزمون آیلتس قرار است چگونه از این لیست‌ها استفاده کند؟ چگونه این لغات را به خاطر بسپارد؟

برای آمادگی در آزمون آیلتس، لغاتی که انتخاب می‌کنید باید با نمره مورد نظر شما هماهنگ باشند. منابع مختلف در اینترنت لیست‌هایی از لغات ضروری برای آیلتس ارائه کرده‌اند. مهم است که به سطح لغاتی که نیاز دارید توجه کنید. بررسی نمونه‌های آزمون و مطالعه‌ی منابع مختلف می‌تواند به شما کمک کند تا لغات مناسبی را انتخاب کنید. همچنین، تلاش کنید از کلمات با سطح بالاتر استفاده کنید تا نشان دهید توانایی زبانی شما به اندازه کافی قوی است.

راهکارهای عالی برای یادگیری لغات آیلتس 

باید بدانید با یک بار مطالعه نمی‌توانید به خوبی لغات پرکاربرد آیلتس را یاد گرفته و در مواقع درست به خاطر آورید و آن ها را به کار گیرید. ما در ادامه چند روش را برای یادگیری و به خاطر سپردن ساده‌تر لیست لغات آیلتس برای شما آورده‌ایم که با مطالعه و البته به کار گرفتن آنها، مسیر یادگیری شما ساده‌تر خواهد شد.

مرور از روی لیست لغات آیلتس

حقیقتی که وجود دارد این است که یادگیری لغات جدید با تکرار به دست می‌آید. عملکرد ذهن ما به گونه‌ای است که برای یادگیری لغات جدید باید مطمئن شوید که هنوز هم معنای آن لغت را در بازه‌های زمانی متفاوت، در ذهن خود دارید. استفاده از جعبه لایتنر، که بر اساس عملکرد ذهن طراحی شده است، برای یادگیری لغات آیلتس جنرال و همچنین لغات آیلتس آکادمیک یک روش کاربردی است البته در صورتی که شما بتوانید از روش‌های دیگر استفاده کنید و لغات را به خاطر بسپارید مشکلی به وجود نخواهد آمد.

استفاده از لغات جدید در تمرین

تقریبا هر کسی حتی افرادی که سواد زبان انگلیسی آنها بسیار پایین است معنای کلمات Hello، How are you? و دیگر کلمات و عبارات رایج را می‌دانند. دلیل آن علاوه بر شنیده شدن بسیار این عبارات در هر کلاس و دوره‌ای، استفاده از آنها توسط افراد مختلف بوده است وگرنه میزان سختی این کلمات و عبارات در مقایسه با کلمات و عبارات پیچیده (از نظر زبان‌آموزان) تفاوت چندانی ندارد. یکی از بهترین راه‌ها برای به خاطر سپردن کلمات و عبارات جدید، استفاده از آنها در تمرینات، مکالمات و مکاتباتی است که با هدف تفریح و یا تمرین جدی خواهید داشت.

یادگیری مترادف‌ ها

روش دیگری که در طول زمان به شما کمک می‌کند که عبارات جدیدی را فرا گیرید و البته در آزمون آیلتس موفق‌تر باشید، یادگیری کلمات مترادف است. به عنوان مثال اگر برای کلمه X تعداد 5 مترادف پیدا کردید، سعی کنید حداقل 3 مترادف را در ذهن خود داشته باشید و از همه آنها استفاده کنید. یادگیری لغات با این روش از آنجایی که شما معنا و کاربرد کلمه اصلی را می‌دانید راحت‌تر است و از طرف دیگر به شما کمک می‌کند که در پاسخ‌گویی به سوالات آزمون آیلتس (به خصوص بخش ریدینگ) موفق‌تر باشید.

.

.

.

 

برای دریافت راهکارهای بیشتر در رابطه با یادگیری لغات آیلتس می‌توانید به مقاله لینک زیر سر بزنید و با به کارگیری این راهکارها، نمره آیلتس خود را بهبود ببخشید. 

منبع: https://tatschool.ir/ielts-essential-vocabulary-list/

موفق باشید.

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 205
نویسنده : مریم

 

حداقل نمره آیلتس مورد نیاز برای اپلای دانشگاه ها چند است؟

آزمون آیلتس در چهار قالب مختلف برگزار می‌شود:

  • آیلتس جنرال (IELTS General Training): برای کسانی که می‌خواهند به یک کشور انگلیسی‌ زبان مهاجرت کنند یا در فضای غیر دانشگاهی در آنجا آموزش ببینند.
  • آیلتس آکادمیک (IELTS Academic): ویژه افرادی که قصد دارند در دانشگاه‌های کشورهای انگلیسی‌ زبان تحصیل کنند.
  • آیلتس لایف اسکیلز (IELTS Life Skills): نسخه‌ای ساده‌تر از آزمون آیلتس، مخصوص کسانی که باید توانایی مکالمه و شنیدن خود را، برای درخواست ویزا یا مهاجرت، اثبات کنند. این نسخه از آیلتس، بخش نوشتن و خواندن ندارد.
  • آیلتس یوکی وی (IELTS UKVI): تنها مدرک و نمره آیلتس برای مهاجرت به انگلستان که مورد تایید دولت این کشور است.

امتحان آیلتس، به‌ جز نوع لایف اسکیلز، نمره قبولی یا مردودی ندارد و در نتیجه، نمره مناسب به کشور مقصد یا دانشگاه یا محیط کاری موردنظر بستگی خواهد داشت. مدت زمان اعتبار مدرک آیلتس برای هر کشور متفاوت است و اکثر کشورها از زمان دریافت نتیجه آزمون، دو سال اعتبار برای آن قائل هستند. آزمون آیلتس با چهار بخش شنیدن، خواندن، نوشتن، و مکالمه، به مهارت‌های زبان انگلیسی شما ارزیابی می‌کند. نمره کلی به صورت میانگین این چهار بخش محاسبه می‌شود. برای مهاجرت یا تحصیل در دانشگاه‌های معتبر جهان، نمره‌های مختلف مورد نیاز است. 

در استرالیا، نمره آیلتس برای مهاجرت به وابسته به نوع ویزا و مهارت‌ها متغیر است. برای ورود به برنامه مهاجرت نیروی ماهر حداقل نمره 6 آیلتس در هر مهارت مورد نیاز است، اما برای امتیازدهی در اقامت دائم، نمره 7 آیلتس در هر مهارت مورد نیاز است.

 

در نیوزیلند، نمره آیلتس برای مهاجرت به وابسته به دلایل و ویزای مختلف متفاوت است. برای مثال، برای برنامه مهاجرت نیروی ماهر، نمره 6.5 آیلتس در هر مهارت مورد نیاز است.

 

و در کانادا نیز، نمره مورد نیاز بستگی به نوع ویزا و برنامه مهاجرت دارد. برای مثال، برای برنامه Express Entry در کانادا، نمره 6 آیلتس در هر مهارت حداقل مورد نیاز است، اما برای امتیازدهی بالا‌تر، نمره بیشتری لازم است.

 

توجه داشته باشید که این نمرات ممکن است در آینده تغییر کنند و همیشه بهتر است از منابع رسمی و وب‌سایت‌های دولتی یا مؤسسات معتبر برای دریافت اطلاعات به‌روز استفاده کنید.

برای دانستن درمورد حداقل نمره مورد نیاز دانشگاه های کشورهای مختلف به تفکیک، می توانید به مقاله نمره آیلتس مورد نیاز اپلای دانشگاه های مختلف سر بزنید. در این مقاله به حداقل نمره مورد نیاز دانشگاه هایی همچون دانشگاه تورنتو در کانادا، دانشگاه استنفورد آمریکا، دانشگاه های سیدنی و ملبورن استرالیا و دانشگاه های مختلف انگلستان اشاره شده است. روی لینک زیر کلیک کنید. 

منبع: https://tatschool.ir/ielts-score-required-apply/

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 198
نویسنده : مریم

 

وقتی برای آزمون آیلتس آماده می‌شوید، اولین نگرانی شما باید به بهبود دایره لغات باشد. درک لغات کلیدی نقش مهمی در موفقیت در بخش‌های مختلف آزمون آیلتس ایفا می‌کند. داشتن دایره لغات گسترده کمک زیادی به درک بخش‌های ریدینگ و لیسنینگ می‌کند و در بخش‌های اسپیکینگ و رایتینگ هم باعث جذابیت و تأثیرگذاری بیشتر گفتار و نوشتار شما می‌شود. یادگیری و تمرین لغات با بهترین منابع آیلتس امری ضروری است.

منابع مختلفی برای یادگیری لغات آیلتس وجود دارند که می‌توانید از آنها بهره ببرید. این منابع شامل راهنمای آموزشی‌ها و کتاب‌های خاص لغات آیلتس می‌شوند. انتخاب بهترین منابع برای مطالعه و تمرین لغات آیلتس می‌تواند مسیر یادگیری شما را بهبود بخشد.

 لیست بهترین منابع لغات آیلتس

1. Collin’s Vocabulary for IELTS،( از قدیمی ترین منابع لغات آیلتس) 

این کتاب یکی از بهترین منابع برای یادگیری لغات آیلتس بشمار می‌رود. با استفاده از این کتاب شما می‌توانید دایره لغات خود را با مطالعه شخصی افزایش دهید و شانس خود را برای کسب نمره 6 یا بالاتر از آن بالا ببرید. در این کتاب که از 20 فصل تشکیل شده، با ارائه‌ی تعریف لغات، مثال‌هایی در خصوص نحوه استفاده از آن‌ها‌ در یک جمله، راهبردها و نکات مفید به آموزش لغات آیلتس پرداخته شده است.

 

2.  Barron’s Essential Words for the IELTS (کتاب برتر لغات آیلتس) 

اگر برای یادگیری لغات آیلتس به کتاب نه چندان مبسوطی نیاز دارید، کتاب حاضر می‌تواند منبع مناسبی برای شما باشد. نام این کتاب ماهیت آن را دقیقاً مشخص می‌کند. این کتاب 600 کلمه خاص را که اغلب در آزمون آیلتس بکاربسته می‌شوند شامل می‌شود.

 

3. IELTS Band 9 Vocab Secrets (از به روز ترین منابع کلمات آیلتس) 

همانطور که از نام آن پیداست، این کتاب به شما کمک می‌کند تا در آزمون آیلتس نمره 9 را بدست آورید. کتاب حاضر بخشی از مجموعه کتاب‌های IELTS band 9 secrets  بوده و توسط تیم مشاوران آیلتس کمبریج تالیف شده است.

 

4. ...

 

تمام کتاب‌های توصیف شده در این مقاله می‌توانند منبع مفیدی برای بسط دایره لغات انگلیسی و در نتیجه کسب نمره بالا در آزمون آیلتس باشند. اما با این حال، شما باید با توجه به سطح دانش و توانمندی‌خود، فرصتی که برای مطالعه در اختیار دارید، و محتویات و خصوصیات هر یک از این کتاب‌ها، بهترین گزینه‌ (گزینه‌ها) را برای مطالعه خود انتخاب کنید و با تکیه بر آن‌‌ بر دانش زبانی خود در حوزه واژگان بیافزایید. برای دریافت لیست کاملی از بهترین منابع لغات آیلتس و توضیحات مربوط به این کتاب ها می توانید به مقاله لینک زیر مراجعه کنید.

منبع: https://tatschool.ir/best-sources-ielts-vocabulary/

موفق باشید.

 


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش های زبانی مریم و آدرس maryam-training.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com