عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 209
نویسنده : مریم

 

املا همیشه در دوران دانش آموزی هم یک دردسر بزرگ و چیزی بود که خواب شب‌ها را از ما می‌گرفت. هنوز هم آسمان همان رنگ است و بسیاری از داوطلبان آزمون آیلتس نگران وضعیت املا (spelling) و غلط املایی در لیسنینگ آیلتس و همچنین در بخش رایتینگ هستند. یک چهارم نمره بخش نوشتاری آیلتس به کلمات مرتبط می‌شود که املای صحیح هم یکی از معیارهای اصلی آن است. اشتباهات spelling می‌تواند نمره لیسنینگ را هم کم کند. 

رایج‌ترین اشتباهات نگارشی در رایتینگ و لیسنینگ آیلتس

1. املای کلمات بدقلق و به اصطلاح خودمان گول زننده 

در زبان فارسی هم تعداد کلماتی که نوشتار و تلفظ آن‌ها یکسان نیست، کم نیستند. همچنین شکل نوشتاری صداهای مختلف مثل (س، ص)، (ز،ذ و ض) حتی گاهی در بزرگسالی هم ما را به دردسر می‌اندازد. در زبان انگلیسی هم 10 کلمه وجود دارد که خود انگلیسی زبان‌ها هم برای درست نوشتن آن‌ها به دردسر می‌افتند.

  • Liaison
  • Amateur
  • Miscellaneous
  • Questionnaire
  • Hierarchy
  • Rhythm
  • Medieval
  • Queue
  • Vacuum
  • Entrepreneur

2. حروف بی‌صدای تکی و دوتایی (single and double consonants) 

وقتی حروف بی‌صدای تکی و دوتایی نزدیک به هم باشند و در یک کلمه به کارگرفته شوند نگارش آن‌ها برای همه سخت می‌شود؛ به ویژه وقتی استرس آزمون آیلتس را به خاطر می‌آوریم، می‌بینیم که ضریب خطا در این مورد هم بیشتر می‌شود. در اینجا به چند مثال اشاره می‌کنیم:

A double consonant is followed by a single consonant

Parallel, Apparent, Exaggerate, Occasion, occur (but Occurred), Commit (but Committed)

A single consonant is followed by a double consonant

Across, Process, Harass, Disappoint, Recommend, Tomorrow, Professor, Necessary

 

3. تغییر شکل نوشتاری (spelling)

هنگام تغییر شکل کلمات این تغییر اسپل در دو جا بیش از همه به چشم می‌خورد:

  • وقتی به کلمات پسوند یا پیشوند (prefix/suffix ) اضافه می‌شود، شکل نگارش آن‌ها تغییر می‌کند.
  • وقتی یک کلمه به اسم، صفت، قید یا فعل تبدیل می‌شود، هم تغییر شکل می‌یابد و هم املای متفاوتی خواهند داشت.

...

 

برای مشاهده موارد بیشتری از اشتباهات نگارشی در رایتینگ و لیسنینگ ایلتس و همچنین دریافت مثال های بسیار کاربردی از آن ها می‌توانید به مقاله اشتباهات رایج املا در لیسنینگ و رایتینگ آیلتس مراجعه کنید. 

منبع: https://tatschool.ir/common-spelling-mistakes-in-ielts-writing-and-listening/

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 205
نویسنده : مریم

 

اگر شما هم یک آزمون بین‌المللی زبان انگلیسی مثل آزمون آیلتس را پیش ‌رو داشته باشید، احتمالا از دیدن هزینه‌ی بالای آن جا خورده‌اید. بهتر است بدانید که هزینه آزمون آیلتس در کشورهای مختلف متفاوت است. متاسفانه قیمت بالا در کنار ارزش پایین واحد پولی کشورمان باعث شده است که مبلغ نهایی آزمون‌های بین‌المللی زبان انگلیسی بالا باشد. در چنین شرایطی هیچ فردی دوست ندارد نمره موردنظر خود را در آزمون کسب نکرده و مجبور به شرکت دوباره در آزمون و پرداخت مجدد هزینه شود.

نگران نباشید؛ با شرکت در آزمون آزمایشی می‌توانید با آمادگی کامل و تنها زمانی که مطمئن شدید دانش لازم برای شرکت در امتحان اصلی را دارید، هزینه را پرداخت کرده و در آزمون اصلی شرکت کنید. شرکت در هر آزمون آزمایشی نمی‌تواند به شما کمک کند. در این مقاله ما قصد داریم بهترین موسسات برگزارکننده آزمون آزمایشی MOCK آیلتس را معرفی کنیم تا به این ترتیب شما بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.

عوامل موثر در انتخاب بهترین مراکز برگزاری آزمون ماک آیلتس

در زمان انتخاب بهترین مراکز آزمون آزمایشی IELTS باید به عوامل مختلفی دقت کنید. البته این عوامل ممکن است برای هر متقاضی متفاوت باشد؛ به عنوان مثال فردی که قصد شرکت در امتحان آزمایشی کامپیوتری را دارد، باید به سراغ بهترین موسسه‌ای برود که آزمون‌های کامپیوتری را نیز برگزار می‌کند.

علی‌رغم اینکه بهترین انتخاب شما می‌تواند موسسه‌ای باشد که قصد دارید آزمون اصلی را در آنجا شرکت کنید، موسساتی نیز وجود دارند که با وجود برگزار نکردن آزمون اصلی، آزمون های آزمایشیِ با کیفیتی برگزار می‌کنند؛ زیرا امکانات و دانش بالایی دارند.

معمولا تمام موسسات برگزاری آزمون آیلتس، امتحان ماک را نیز برگزار می‌کنند. علاوه بر اینها ارائه نتیجه به صورت تشریحی عامل دیگری است که می‌تواند در بهبود روند آموزش و در نهایت کسب نمره بهتر به شما کمک کند.

بهترین مراکز برگزارکننده آزمون آزمایشی ماک (Mock) آیلتس

با توجه به نکاتی که ذکر شد، می توان موسساتی را که در انجام این آزمون آزمایشی عملکرد بهتری دارند را معرفی نمود:

موسسه فرهنگی ایرسافام (Irsafam)

موسسه زبان ایرسافام یکی از بهترین موسسات برگزارکننده آزمون آزمایشی آیلتس است. این موسسه زبان در شهرهای مختلف از جمله اهواز، رشت، مشهد، ساری، شیراز و اصفهان شعبه دارد؛ بنابراین متقاضیان سراسر کشور می‌توانند به نزدیک ترین شعبه موسسه مراجعه و در آزمون اصلی و یا آزمون mock ielts شرکت کنند.

آزمون های آزمایشی این موسسه در نوع کاغذی (Paper based Ielts Mock Test)، آنلاین (Online Ielts Mock Test) و کامپیوتری (Computer Delivered Ielts Mock Test) برگزار می‌شوند. معمولا بهتر است افراد زیر آزمون آنلاین و یا کامپیوتری را انتخاب کنند:

  • افرادی که از محل برگزاری آزمون دور باشند؛
  • افرادی که مهارت‌ تایپ کردن آنها قوی‌تر از مهارت نوشتاری بر روی کاغذ است؛
  • افرادی که آزمون اصلی آنها از نوع کامپیوتری است.

آیلتس تهران (Ielts Tehran / Proshot Language Academi)

موسسه زبان آیلتس تهران مرکز دیگری است که شما می‌توانید آزمون ماک آیلتس را در آنجا شرکت کنید. این موسسه یکی از موسسات برگزارکننده آزمون اصلی آیلتس نیز به شمار می‌آید بنابراین می‌توانید مطمئن باشید آزمون شما با کیفیتی بسیار نزدیک به آزمون اصلی برگزار خواهد شد.

آزمون‌هایی که این موسسه برگزار می‌کند، از نوع کاغذی، کامپیوتری و آنلاین و در دو بخش آکادمیک و جنرال برگزار می‌شود.

برای اطلاع از سایر موسساتی که آزمون ماک را برگزار می‌کنند و چگونگی برگزاری آن در این موسسات می‌توانید به مقاله بهترین موسسات برگزار کننده آزمون آزمایشی ماک آیلتس رجوع کنید.

منبع: https://tatschool.ir/best-institutes-conducting-mock-test/

 

با آرزوی موفقیت برای شما.

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 233
نویسنده : مریم

 

رایتینگ آیلتس یکی از بخش های مهم در این آزمون بین المللی است که شامل نوشتن 2 تسک است. در تسک 1 (Task 1) بخش رایتینگ آزمون آکادمیک آیلتس، اطلاعات بصری معمولاً به صورت یک نمودار، جدول یا شکل در اختیار شما قرار داده می‌شود و از شما خواسته می‌شود تا اطلاعات ارائه شده را در عرض 20 دقیقه با کلمات خود در متنی حداقل 150کلمه ای توصیف و یا مقایسه کنید.

بدیهی است متن نوشته برای رایتینگ تسک 1 آکادمیک همانند تسک 2 از ساختار و قسمت‌های خاصی برخوردار است. آشنایی با این قسمت‌ها و شیوه نگارش آن‌ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید متن اصولی و درستی برای این بخش از آزمون آیلتس بنویسید؛ متنی که نظر ممتحن را جلب کرده و به کسب نمره بالا منتهی شود. شرکت در کلاس رایتینگ تسک 1 آکادمیک به شما کمک زیادی می کند تا در این قسمت از آزمون نمره بسیار خوبی کسب کنید.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، سوال مطرح شده برای تسک 1 رایتینگ آزمون آکادمیک آیلتس انواع نمودارها، جداول و اشکال را شامل می‌شود که عبارتند از:

  • نمودار خطی (line graph)
  • نمودار میله ای (bar chart)
  • نمودار دایره ای (pie chart)
  • جدول (table)
  • فرآیند، فلوچارت یا نمودار چرخه (process, flowchart or cycle diagram)
  • نقشه (map)

انواع نمودارها و موارد ذکر شده در بالا تفاوت‌هایی دارند؛ اما ساختار مقاله نوشته شده برای همه آن‌ها نسبتاً مشابه است و قسمت‌هایی از قبیل مقدمه (introduction)، مرور کلی (overview) و ارائه جزئیات (details) را شامل می‌شود.

نحوه نوشتن رایتینگ تسک 1 آیلتس آکادمیک

برای آشنایی با نحوه نوشتن رایتینگ تسک 1 آیلتس آکادمیک، به مطالعه مقاله آموزش نوشتن رایتینگ تسک 1 آیلتس آکادمیک بپردازید. این مقاله به شما کمک می کند تا اطلاعات لازم را در رابطه با مراحل نوشتن رایتینگ را به دست آورید.

منبع: https://tatschool.ir/writing-task1-academic/

مفتخریم که در راه آموزش زبان انگلیسی با شما همراهیم.

 

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 224
نویسنده : مریم

 

ساختار رایتینگ تسک 2 آیلتس

در این مقاله درباره نحوه نوشتن رایتینگ تسک 2 آیلتس صحبت کردیم و آموزش دادیم. همانطور که می دانیم بخش نوشتاری (Writing) در هر دو آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس (IELTS) دو تکلیف (Task) را شامل می‌شود. در نوشتن رایتینگ تسک 2 از شما خواسته می‌شود در پاسخ به یک نقطه‌نظر، استدلال یا مساله، متنی به اندازه حداقل 250 کلمه را بنویسید و مدت زمان در نظر گرفته شده برای این تکلیف 40 دقیقه است.

تنها تفاوت موجود بین آزمون‌های آکادمیک (Academic) و جنرال (General) از حیث نحوه نوشتن تسک 2 (Writing Task 2) این است که در آزمون آکادمیک سبک نوشتاری شما باید رسمی باشد؛ اما در آزمون جنرال سبک شما می‌تواند نسبتاً غیررسمی باشد.

آموزش نوشتن رایتینگ آیلتس تسک 2

یکی از بزرگترین دغدغه‌های متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس این است که بتوانند در رایتینگ آیلتس task 2 عملکرد خوبی داشته باشند و بر آن اساس نمره مطلوبی کسب کنند. در واقع اصولی وجود دارند که رعایت آن‌ها می تواند عملکرد موفقیت‌آمیز هر فرد در این بخش از آزمون IELTS را تضمین کند.

یکی از مهم ترین این اصول ها شرکت در کلاس های آموزشی است که به شما کمک می کند زیر نظر مدرسان باتجربه آموزش ببینید.  

مقاله حاضر به توصیف این اصول و معیارهای موجود برای کسب نمره بالا در تسک 2 (Task 2) بخش رایتینگ آیلتس می‌پردازد. در ادامه به بعضی از این اصول اشاره می کنیم:

1. پاسخ شما باید کاملاً مرتبط با سوال مطرح شده باشد

شما باید دقیقاً به آنچه پاسخ دهید که در سوال از شما پرسیده شده است. سعی کنید مثال ها و ایده هایی را ارائه دهید که با آن‌ها کاملاً آشنا هستید و مستقیماً با سوال ارتباط دارند. می‌توانید پاسخ خود را تا حدودی بسط دهید؛ اما از تعمیم بیش از حد آن اجتناب کنید و هرگز اطلاعات بی ربط را در متن خود نگنجانید.

ارائه یافته ها و آمارهای تازه مرتبط با موضوع با استفاده از جملاتی همچون ” At least 35% of all students…” می تواند در نگرش مثبت ممتحن نسبت به متن شما نقش بسزایی داشته باشد.

2. به تمام قسمت های سوال پاسخ دهید

برای کسب نمره ای بالا در بخش رایتینگ آیلتس تسک 2 باید سوال را با دقت بخوانید و درباره تعداد قسمت‌های مختلف موجود در آن تصمیم بگیرید. به خاطر داشته باشید که باید نظرات خود را در مورد تمام قسمت‌های سوال مطرح شده ارائه دهید و در سراسر متن موضع آشکاری داشته باشید و نظراتی را که در ابتدا ارائه کرده‌اید، تایید کنید.

این کار نشان می دهد شما سوال را به درستی درک کرده اید. درصورتی که سوال ...

برای مطالعه کامل این متن و اطلاع از تمام اصول مربوط به نوشتن رایتینگ تسک 2 آیلتس، می‌توانید به مطالعه این مقاله با عنوان نحوه نوشتن رایتینگ آیلتس تسک 2 [کاملا کاربردی] در سایت آکادمی تات بپردازید.

منبع:  https://tatschool.ir/how-to-write-task2-writing/

 

موفق باشید. 

 


تاریخ : یک شنبه 19 آذر 1402
بازدید : 205
نویسنده : مریم

 

کارنامه آیلتس که حاصل مدت‌ها تلاش شما در آن درج شده، از بخش‌های مختلفی تشکیل می‌شود. این برگه عکس‌دار از کاغذ غیرقابل کپی ساخته شده و در نگاه اول کمی پیچیده است. اما اگر با قسمت‌های مختلف آن آشنا شوید، درک کردن این نتیجه‌نامه برای شما ساده‌تر می‌شود. نتایج آزمون آیلتس به صورت تلفنی به دیگران اطلاع رسانی نشده و کارنامه برای افراد ایمیل و فکس نمی‌شود. برای حفظ حریم خصوصی، شخص شرکت کننده باید با کارت شناسایی خود مراجعه کند تا بتواند کارنامه‌اش را دریافت کند. در این مطلب آکادمی تات می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که trf چیست و یک کارنامه آیلتس را برای شما کالبد شکافی کنیم.

کارنامه یا مدرک آیلتس چیست و به چه صورت در دسترس است؟

در این بخش می‌خواهیم درباره نحوه دسترسی به سیستم استعلام مدرک آیلتس صحبت کنیم. کارنامه آیلتس یا Test Report Form Number که به صورت اختصاری (IELTS TRF) هم نامیده می‌شود، به دو صورت رسمی و غیررسمی در دسترس متقاضی قرار می‌گیرد. کارنامه غیر رسمی تنها جنبه اطلاع رسانی داشته و برای اعلام نتایج در اختیار شرکت کننده قرار می‌گیرد؛ بنابراین قانونی نیست و نمی‌توان آن را به جایی ارائه کرد. این نتیجه را می‌توانید با وارد کردن مشخصات پاسپورت در سایت IDP مشاهده کنید. بعد از اعلام نتایج اولیه و پس از ۲۰ تا ۴۰ روز نتیجه در سایت رسمی British Council و IDP ثبت شده و داوطلب می‌تواند آن را ببیند. کارنامه رسمی که قابل ارائه به تمامی نهادهای قانونی مثل سفارتخانه‌ها و دانشگاه‌های خارجی است، TRF Number دارد که در قسمت پایین سمت چپ کارنامه قابل ملاحظه است. نتایج آزمون آیلتس چند روزه میاد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم: نتیجه آزمون کاغذی معمولا تا ۱۳ روز پس از برگزاری آزمون و نتیجه آزمون کامپیوتری ۵ تا ۷ روز بعد از آزمون در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌گیرد.

در مقاله کارنامه آیلتس چیست؟ کالبدشکافی یک مدرک Ielts واقعی  به تفصیل به مباحث مربوط به کارنامه آیلتس پرداخته شده است. با مطالعه این مقاله می‌توانید از نحوه ارسال کارنامه آیلتس به دانشگاه‌ها، نحوه گرد کردن نمرات و همچنین از بخش های مختلف کارنامه آیلتس مطلع شوید. 

منبع: https://tatschool.ir/ielts-trf/

 

امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد. 



تاریخ : پنج شنبه 16 آذر 1402
بازدید : 233
نویسنده : مریم

 

 

مقاله حاضر به معرفی جدیدترین و برترین منابع خودخوان و سلف استادی آیلتس (منابع آیلتس بالای 7) می‌پردازد. همچنین در این مقاله نقاط قوت و ضعف احتمالی هر یک از این منابع شرح داده خواهد شد. بدیهی است کسب نمره بالا در آزمون آیلتس نیازمند تمرین مستمر و افزایش آمادگی با استفاده از منابع معتبر است.  منابع آزمون آیلتس می‌توانند در شکل کتاب و یا حتی وب‌ سایت‌هایی باشند که هر فرد متقاضی شرکت در آزمون آیلتس را به خوبی راهنمایی می‌کنند، اطلاعات کافی در اختیار او قرار می دهند و به تقویت مهارت‌های وی در هر چهار بخش لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ کمک می‌کنند. اگر سوال شما این است که برای آیلتس 7 چی بخونم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مطالعه برای آزمون آیلتس با اتکا بر هر یک از این منابع می‌تواند نقش بسزایی در رسیدن به نمره 7 در آیلتس داشته باشد.

مناسب ترین کتاب‌ها و منابع آیلتس بالای 7

تلاش شده است تعدادی از کتاب های بسیار مهم که در آزمون آیلتس بیشترین استفاده را دارند برای شما آورده شود. گرفتن نمره بالای 7 در آیلتس با دانستن منابع مفید کار سختی نیست.

 

   1. The Official Cambridge Guide to IELTS

  2. Barron’s IELTS Superpack

  3. Cambridge IELTS Student’s Book with Answers, Series from 01-17

  4. English Vocabulary in Use

  5.  Cambridge Vocabulary for IELTS Advanced with Answers

  6. IELTS Maximiser Educational Book Speaking (Maximiser)

  7. Key Words for Fluency Upper Intermediate

  8. Longman Essay Activator (Your key to writing success)

  9. ...

سایت های مناسب برای آیلتس بالای 7

  • 19. www.global-exam.com/en
  • 20. ELTS Liz
  • 21. IELTS Buddy
  • 22. www.ielts-mentor.com
  • 23. Simon
  • 24. ...

ما در مقاله بهترین منابع آیلتس بالای 7 بدون استاد (self study) به معرفی بهترین منابع این آزمون پرداخته ایم. در این مطلب برای شما کتاب ها و سایت های مناسب برای رسیدن به نمره 7 آیلتس را معرفی کرده ایم و نقاط ضعف و قوت آن ها را بیان نموده ایم تا شما به راحتی بتوانید منابع را بشناسید و از آن ها استفاده کنید. 

 

موفق باشید. 

 


تاریخ : پنج شنبه 16 آذر 1402
بازدید : 232
نویسنده : مریم

 

لیسنینگ (Listening) یکی از مهارت‌های اصلی زبان انگلیسی است که در اولین بخش از آزمون آیلتس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. از آنجاکه در بخش لیسنینگ آزمون آیلتس داوطلبان تنها یک بار فرصت شنیدن فایل صوتی پخش شده را دارند و اندکی غفلت نسبت به آنچه شنیده می‌شود به عدم موفقیت در این بخش از آزمون و در نتیجه کسب نمره پایین در آن منتهی می‌شود، بسیاری از افراد از آن واهمه دارند و استرس بالایی را در روز آزمون تجربه می‌نمایند که ممکن است بر عملکرد آنان در سایر بخش‌ها نیز تاثیر بگذارد. اما نکته قابل توجه این است که تمرین مهارت شنیداری (skills listening) با استفاده از کتاب های لیسنینگ آیلتس می‌تواند تاحدود زیادی در این زمینه راهگشا باشد و به افزایش دانش، آمادگی و اعتماد به نفس هر فرد و موفقیت وی در روز آزمون به طرز قابل توجهی کمک کند.

طبیعی است در مسیر تمرین و افزایش تسلط و آمادگی برای بخش لیسنینگ آیلتس هر فردی باید از صبر و پشتکار کافی برخوردار باشد و با توجه به توانمندی‌ها و نقاط قوت و ضعف خود بهترین منابع را انتخاب کرده و به طور مستمر بر آن اساس تمرین نماید. انتخاب درست کتاب لیسنینگ آیلتس برای یادگیری این مهارت نیز یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید داوطلبان به آن توجه داشته باشند تا بتوانند از زمان خود به نحوه بهینه استفاده کنند و در طول مدت معین به آمادگی مورد نظر خود دست یابند. شرکت در یک دوره آموزشی حرفه ای مانند دوره لیسنینگ آیلتس آکادمی زبان تات نیز نقش مهمی در موفقیت شما در این مسیر خواهد داشت.

 فهرست بهترین منابع لیسنینگ آیلتس 

 

 

  • 1. Collins Listening for IELTS

این منبع جامع که جزو بهترین کتاب برای تقویت لیسنینگ آیلتس است، 12 فصل را شامل می‌شود و برای داوطلبانی طراحی شده است که تلاش دارند به نمره 6 یا بالاتر در بخش لیسنینگ آیلتس دست یابند.

  • 2. Get ready for IELTS listening

 این کتاب مفید که از 12 فصل موضوع محور تشکیل شده است، به عنوان یکی از منابع تقویت لیسنینگ آیلتس برای افرادی طراحی شده که سطح مهارت لیسنینگ آن‌ها پایین‌تر از حد متوسط است و قصد دارند به بهبود مهارت‌های خود برای شرکت در آزمون آیلتس بپردازند. در هر فصل از این کتاب واژگان و ساختارهای گرامری مرتبط با هر موضوع به همراه تمریناتی ارائه شده است.

  • 3. Cambridge IELTS Student’s Book with Answers, Series from 01-17

 این کتاب یکی دیگر از منابع خوب برای لیسنینگ آیلتس است. کتاب Cambridge IELTS Student’s Book with Answers, Series from 01-17 به عنوان منبعی معتبر و پُرکاربرد، این مجموعه از کتاب‌ها که بهترین مجموعه تقویت listening است، اطلاعات جامع و مفیدی را در مورد بخش‌های مختلف آزمون آیلتس، ازجمله بخش لیسنینگ در اختیار خواننده قرار می‌دهند و با استفاده از آزمون‌های واقعی، فرصت آشنایی کامل با ساختار بخش لیسنینگ آزمون آیلتس و راهبردها و تکنیک های مرتبط با آن را برای شما فراهم می‌آورند.

  • 4. IELTS Advantage: Listening Strategies & Speaking Skills

این کتاب یکی از بهترین منابع listening آیلتس است و منبع جامعی برای همه داوطلبانی است که می خواهند در بخش‌های لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس نمره 6.5 یا بالاتر کسب کنند. کتاب حاضر خواننده را به صورت گام به گام هدایت نموده و با استفاده از مطالب مفید و کاربردی ارائه شده، شما را با طیف وسیعی از موضوعات که احتمالاً در آزمون آیلتس با آن‌ها مواجه خواهید شد، آشنا ساخته و سطح دانش، تسلط و مهارت شما را افزایش می‌دهد.

  • 5. Improve Your IELTS Listening & Speaking Skills

خواه قصد مطالعه به صورت مستقل و خودآموز را داشته باشید یا در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کرده باشید، این کتاب نیز جزو بهترین کتاب لیسنینگ آیلتس است که از 10 فصل موضوع محور تشکیل شده، می‌تواند منبع مفید و راهنمای کاملی برای بهبود مهارت لیسنینگ شما باشد. هر فصل از این کتاب بخش‌های متعددی را شامل می شود که در آن‌ها تمرینات و فعالیت‌هایی برای آشناسازی شما با لغات و ایده‌های مرتبط با هر موضوع و توسعه مهارت‌های مورد نیاز برای پاسخ‌دهی به انواع سوالات بخش لیسنینگ و اسپیکینگ گنجانده شده است.

  • 6. ...

برای آشنایی با منابع دیگر در این حوزه و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن ها می توانید به مقاله بهترین منابع لیسنینگ آیلتس مراجعه کنید. در این مقاله بهترین منابع برای بهبود این مهارت و گرفتن نمرات بالا در آن به شما معرفی شده است. 

 

امیدوارم برایتان مفید باشد. 

 


تاریخ : پنج شنبه 16 آذر 1402
بازدید : 249
نویسنده : مریم

 

اگر در حال آموزش یک زبان جدید هستید، می‌دانید که درک شنیداری چالش برانگیزترین بخش فراگیری زبان جدید است، بنابراین بهبود آن ضروری است. در این مقاله قصد داریم تکنیک ترنسکرایب (transcription) را که یکی از بهترین روش‌ها برای تقویت مهارت شنیداری است، به شما معرفی کنیم.

اگرچه در فرآیند آموزش یک زبان جدید، روش‌های زیادی برای تقویت مهارت شنیداری وجود دارد، با این حال همچنان زبان‌ آموزان مشکلات زیادی در ارتباط با فراگیری این مهارت دارند. به عنوان مثال درک کلمات دشوار در حین تلفظ، چندان آسان نیست، اما تکنیک ترنسکرایب کمک می‌کند تا کلمات را بهتر درک کنید. بنابراین می‌توان گفت ارتباط مستقیمی بین تقویت مهارت شنیداری و بکارگیری تکنیک ترنسکرایب (transcription) وجود دارد.

در ادامه و قبل از پرداختن به اهمیت و نحوه انجام تکنیک transcription،  بهتر است ابتدا تعریف دقیقی از این واژه ارائه دهیم.

 ترنسکرایب (transcription) چیست؟

ترانسکرایب یا transcription؛ به معنای تبدیل یک فایل صوتی یا ویدئویی به نوشتار است و یکی از کاربردی‌ترین روشها برای تقویت لیسنینگ است. در این تکنیک ابتدا فایلی متناسب با سطح زبان‌آموز انتخاب شده و سپس از او خواسته می‌شود محتوای صوتی را به محتوای متنی تبدیل کند. البته ممکن است زبان‌آموز نیاز داشته باشد بارها و بارها به فایل صوتی گوش کند. در عین حال که تکنیک ترانسکرایب یکی از وقت‌گیرترین متدهای آموزشی است، اما به دلیل تأثیر چشمگیر آن در پیشرفت لیسنینگ یکی از تکنیک‌های توصیه شده توسط اساتید حوزه آموزش می‌باشد.

چرا تقویت مهارت listening و استفاده از تکنیک ترنسکرایپ مهم است؟

اگر بخواهیم از بین چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی مهم‌ترین مهارت را برای برقراری ارتباط مؤثر نام ببریم، باید آموزش لیسنینگ آیلتس را برگزینیم. زیرا تا متوجه نشویم دیگران چه می‌گویند، نخواهیم توانست با آنها ارتباط برقرار کنیم. در واقع گوش دادن یکی از مهارت‌های ضروری است، زیرا بیانگر توانایی فرد برای دریافت و تفسیر اطلاعات در فرآیند برقراری ارتباط است.

 

مزایای تقویت مهارت listening

  • جلوگیری از تعبیر و تفسیرهای اشتباه
  • بهبود روابط تجاری
  • افزایش موفقیت‌های شغلی
  • افزایش بهره وری
  • تقویت مهارت‎های رهبری
  • ایجاد ارتباطات قوی و پایدار
  • تقویت توانایی‌های حل مسئله
  • افزایش اعتماد به نفس

 انجام تکنیک ترنسکرایب برای تقویت لیسنینگ چه مراحلی دارد؟

...

با مطالعه مقاله تقویت لیسنینگ با کمک تکنیک ترنسکرایب (transcription) ، به دلایل اهمیت ترنسکرایب (transcription) در تقویت مهارت‌های زبان انگلیسی و علی‌ا‌لخصوص لیسنینگ پی می‌برید و سپس تکنیک‌های پیاده سازی آن را خواهید آموخت.

موفق باشید

 


تاریخ : پنج شنبه 16 آذر 1402
بازدید : 210
نویسنده : مریم

 

انجام بسیاری از کارها و دستیابی به اهداف زیادی منوط به تسلط به زبان انگلیسی و مخصوصا دریافت نمره بالا در آزمون آیلتس است. بسیاری افراد که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر جهان یا کار و زندگی در خارج از کشور را دارند، با سد بزرگِ نداشتنِ مدرک آیلتس مواجه می‌شوند و از خود می‌پرسند چگونه برای آیلتس برنامه ریزی کنیم و برای آیلتس از کجا شروع کنیم؟ اگر سوال شما این است که برای گرفتن مدرک آیلتس از کجا شروع کنم؟

نخستین گام در برنامه ریزی برای آیلتس کدام است؟

 آزمون آیلتس به سنجش مهارت‌های زبانی و دانش فرد می‌پردازد و به دلیل قدمت این تست و دقت در برگزاری آن، اعتبار بین المللی دارد. دو نوع آزمون آیلتس برگزار می‌شود: جنرال و آکادمیک.

نخستین گام برای آمادگی آزمون آیلتس انتخاب آزمون مناسب با اهداف شماست

نخستین گام برای آمادگی آزمون آیلتس آن است که ببینید برای دستیابی به اهداف خود باید در کدامیک از این آزمون‌ها شرکت کنید. افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، برای اخذ پذیرش دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی معتبر باید مدرک آیلتس آکادمیک داشته باشند. متقاضیان کار و زندگی در خارج از کشور هم برای به دست آوردنِ حداقل امتیازهای لازم برای دریافت انواع ویزاها باید نمره خوبی در آزمون آیلتس جنرال کسب کنند. ما در مقاله منابع آیلتس جنرال به شما کمک کردیم تا با مطالعه بهترین منابع آیلتس جنرال در این آزمون موفق شوید.

سوالات، شکل برگزاری و ضریب نمرات آزمون‌های مختلف آیلتس بسیار به یکدیگر شبیه است. تنها آزمون جنرال کمی ساده‌تر از آزمون آکادمیک برگزار می‌شود. قبل از اینکه برای آماده سازی آزمون اقدام خاصی انجام دهید، باید اطمینان حاصل کنید که باید در کدامیک از این آزمون‌ها شرکت کرده و حداقل نمره مورد قبول برای هدف شما چند است.

آیا برای گرفتن مدرک IELTS باید در دوره‌های آموزشی شرکت کنم؟ 

بسیاری افراد به محض تصمیم برای گرفتن مدرک آیلتس از خود می‌پرسند که آیا می‌توانم بدون شرکت در کلاس و دوره ای به صورت خود آموز یا سلف استادی برای این آزمون آماده شوم؟ پاسخ این سوال به عولمل زیادی بستگی دارد که در این بخش درباره آن ها صحبت می کنیم: 

  • وضعیت فعلی تسلط شما به زبان انگلیسی در اینکه به صورت سلف استادی برای آزمون آماده شوید یا در دوره آیلتس شرکت کنید، نقش تعیین کننده ای دارد. قبل از هرچیز باید ببینید تسلط شما به زبان انگلیسی چقدر است و آیا توانایی درک موضوع، مکالمه، خواندن و نوشتن به انگلیسی را دارید؟
  • عنصر دوم زمان است که اهمیت زیادی دارد. برای گرفتن مدرک و شرکت در کلاس‌ها و دوره‌های مختلف چقدر زمان در اختیار دارید؟
  • نمره‌ای که باید به دست بیاورید هم بسیار مهم است. قطعا افرادی که به نمره بالای 7 نیاز دارند، باید برای افزایش سطح مهارت‌های چهارگانه زبان انگلیسی زمان بیشتری بگذارند.
  • ویژگی‌های شخصیتی فرد هم بسیار مهم است. برخی افراد بدون حمایت و نظارت یک فرد دیگر به عنوان مدرس و راهنما نمی‌توانند روی یادگیری تمرکز کنند.
  • نکته مهم پایانی بودجه‌ای است که در اختیار دارید. شرکت در دوره‌های آموزشی به صرف هزینه نیاز دارد و باید ببینید که توان تامین آن را دارید یا خیر. 

مطالعه و آماده سازی شخصی برای شرکت در آزمون آیلتس به صورت خودخوان بسیار پرچالش است؛ به ویژه آنکه هر بخش آزمون نکات زیرپوستی زیادی دارد که تنها افراد متخصص و مدرسین حرفه‌ای از آن‌ها مطلع هستند. البته مطالعه منابع سلف استادی آیلتس کمک زیادی به شما در این زمینه می کند.

بهترین روش برنامه ریزی برای خواندن آزمون آیلتس

بهترین برنامه ریزی خودخوان آیلتس (برنامه ریزی برای سلف استادی آیلتس (IELTS)) مراحل مختلفی دارد که در مقاله بهترین روش برنامه ریزی برای خواندن آزمون آیلتس به این مراحل به صورت مفصل پرداخته شده است. علاوه بر آن در این مقاله به مدت زمان مورد نیاز برای مطالعه برای آیلتس و همچنین معرفی نکاتی برای کسب نمره بهتر در آزمون آیلتس اشاره شده که شما را در راه رسیدن به هدف خود کمک می کند. 

 


تاریخ : یک شنبه 12 آذر 1402
بازدید : 219
نویسنده : مریم

 

اسم مصدر یا gerunds کلماتی هستند که از فعل مشتق شده‌اند و به عنوان اسم عمل می‌کنند. یک اسم مصدر با اضافه کردن پسوند -ing به شکل پایه برخی افعال ( base form of a verb) ساخته می‌شود.

 

شکل ساختاری اسم مصدر در انگلیسی:

 

برای ساخت یک اسم مصدر باید -ing را به شکل پایه یک فعل اضافه کنید.

به مثال‌های زیر توجه کنید:

Sleep (verb) + ing = sleeping (noun)

(اسم) خوابیدن  =  ing + (فعل) خوابیدن

 

Wash (verb) + ing = washing (noun)

(اسم) شستن =   ing + (فعل) شستن 

 

قوانین املایی اسم مصدر (spelling rules) در انگلیسی:

 

گاهی اوقات وقتی -ing به یک فعل اضافه می‌کنیم و یک اسم مصدر می‌سازیم املای آن تغییر می‌کند. قوانین املای که باید در هنگام تشکیل اسم مصدر رعایت شود در زیر مورد بحث قرار گرفته است:

 

1.اگر که بخش آخر فعل از ساختار «صامت + مصوتی که بر آن تاکید می‌شود (stressed vowel) + صامت» پیروی کند، حرف آخر فعل را ابتدا دوبرابر می‌کنیم و سپس به آن -ing اضافه می‌کنیم.

 

Stop (verb) + ing = stopping (noun)

(اسم) ایست کردن  =   ing + (فعل) ایست کردن  

 

Run (verb) + ing = running (noun)

(اسم) دویدن  =  ing + (فعل) دویدن 

 

2.اگر که بخش آخر فعل از ساختار «صامت + مصوتی که بر آن تاکید نمی‌شود (unstressed vowel) + صامت» پیروی کند، حرف آخر فعل دوبرابر نمی‌کنیم و مستقیما به فعل -ing اضافه می‌کنیم.

 

Open (verb) + ing = opening (noun)

(اسم)  باز کردن = ing + (فعل) باز کردن 

 

3.اگر که فعل به «ie» ختم شود، ابتدا «ie» را به «y» تبدیل می‌کنیم و سپس به آن -ing اضافه می‌کنیم.

 

Lie (verb) ……. Ly + ing = lying (noun)

(اسم) دراز کشیدن  =   ing + (فعل) دراز کشیدن

 

Die (verb) …….. dy + ing = dying (noun)

(اسم) مردن   =  ing +  (فعل) مردن 

 

ما در این مقاله به بررسی کامل اسم مصدر در زبان انگلیسی پرداخته ایم. گرامر مربوط به آن را توضیح داده و تفاوت میان اسم مصدر را با مشابهات آن در زبان انگلیسی بیان کرده ایم. برای دسترسی و مطالعه موضوعات مربوط به این مبحث می‌توانید به مقاله آشنایی با اسم مصدر ( gerunds ) در انگلیسی مراجعه کنید

 


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش های زبانی مریم و آدرس maryam-training.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com