تفاوت especially و specially در زبان انگلیسی یکی از سوالاتی که در کلاسها پرسیده می شود و ممکن است هریک از شما هم از سر کنجکاوی به آن فکر کرده باشید تفاوت especially و specially است که در این درس کوتاه به آن می پردازیم. نکته: especially و specially قید هستند. especially به معنای “به ویژه” یا “مهمتر از همه” است. به مثالهای زیر توجه کنید:
She loves flowers, especially roses. او عاشق گل، به خصوص گل رز است. I am especially grateful to all my family and friends who supported me. از همه خانواده و دوستانم که از من حمایت کردند تشکر ویژه دارم. Not: Especially I am … از specially برای صحبت در مورد هدف خاص یک چیز استفاده می کنیم. به مثالهای زیر توجه کنید: This kitchen was specially designed to make it easy for a disabled person to use. این آشپزخانه به گونه ای طراحی شده است که استفاده از آن را برای افراد معلول آسان کند. He has his shirts made specially for him by a tailor in London. پیراهنهایش به طورویژه توسط یک خیاط در لندن دوخته می شوند.
Especially همچنین می تواند به معنای “برای یک هدف خاص” استفاده شود. به مثال زیر توجه کنید:
I bought these (e)specially for you. من این را مخصوص شما خریدم.
در این مقاله به تفاوت میان این دو واژه پرداخته شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به مقاله کاربردها و تفاوت especially و specially در انگلیسی مراجعه کنید.
ضمیر یا pronoun کلمهای است که جایگزین اسم یا عبارت اسمی در جمله میشود. اسمی که ضمیر جایگزین آن میشود مرجع ضمیر یا antecedent نامیده میشود. به طور کلی ضمایر باعث میشوند که جملات کوتاه شوند و اسامی به طور مکرر بیان نشوند. ما در زبان انگلیسی ضمایر زیادی داریم که هرکدام از آنها انواع گوناگون و کاربردهای متفاوتی دارند. به طورکلی در انگلیسی 8 نوع ضمیر وجود دارد:
نوع
کاربرد
مثال
1.ضمایر شخصی
الف) ضمایر ملکی: مالکیت را نشان میدهند.
Mine, yours, his, hers, ours, theirs and sometimes its.
ب) ضمایر فاعلی: کاری را انجام میدهند و جایگزین اسم میشوند.
I, you, he, she, it, we, they
ج) ضمایر مفعولی: کاری برروی آنها انجام میشود و جایگزین اسم میشوند.
Me, you, him, her, it, us, them.
2.ضمایر ربطی
جملهوارهها را به هم متصل میکند.
Who, whom, which, what, that.
3.ضمایر انعکاسی
به شخص یا چیزهایی ارجاع داده میشود که قبلا به آن اشاره شده است.
به چیزهایی اشاره میکند که مفرد یا جمع، دور یا نزدیک هستند.
This, that, these, those.
6.ضمایر پرسشی
در ابتدای جمله قرار میگیرند و یک جمله پرسشی را مطرح میکنند.
What, which, who, whom, whose.
7.ضمایر تاکیدی
بر انجام دهنده کار تاکید میکنند.
Mine, yours, his, hers, ours, theirs and sometimes its.
8.ضمایر متقابل
وقتی دو یا چند نفر کاری شبیه به هم انجام میدهند.
Each other, one another
برای آشنایی بیشتر با انواع ضمیرها و دریافت مثال برای هر یک از آن ها می توانید به مطالعه مقاله آموزش انواع ضمایر انگلیسی به همراه مثال کاربردی بپردازید.
کاربرد ضمایر فاعلی در انگلیسی فاعل به شخص یا چیزی اطلاق می شود که عملی را انجام می دهد و معمولاً در ابتدای جمله، قبل از فعل ظاهر می شود. ضمایر فاعلی یا subject pronouns (or subjective pronouns)، ضمایری هستند که به عنوان فاعل جمله جای اسم را می گیرند. ضمایر فاعلی می توانند مفرد یا جمع باشند و می توانند مذکر، مؤنث یا جنسیت خنثی باشند. ضمیر فاعلی مذکر یا مؤنث زمانی استفاده می شود که جنسیت مشخص باشد. ضمیر فاعلی «it» را می توان برای اشاره به حیوانات و نوزادانی با جنسیت نامشخص استفاده . همچنین «it» برای صحبت درباره آب و هوا، دما یا زمان کاربرد دارد. اگر بتوانید فاعل جمله را پیدا کنید، به همین راحتی می توانید یک ضمیر فاعلی را نیز پیدا کنید. بیایید یک لحظه به اصول اولیه بازگردیم. هر جمله کامل یک فاعل، یک فعل و یک مفعول دارد. فاعل (یا ضمیر فاعلی) همیشه یک شخص، چیز، مکان یا ایده یا جمع یکی از آن ها، یعنی افراد، چیزها، مکان ها یا ایده ها است. یکی از سادهترین راهها برای شناسایی ضمیر فاعلی یا فاعل این است که به خاطر بسپارید همیشه چه کسی یا چه چیزی است که تأثیر مستقیمی بر عملی که در حال انجام است دارد. در انگلیسی هفت نوع ضمیر فاعلی وجود دارد:
ضمایر فاعلی (SUBJECTIVE PRONOUNS) من I تو You او (مذکر) He او (مونث) She این It ما We شما You آنها They
*لازم به ذکر است که ضمایر فاعلی تو و شما در انگلیسی به یک شکل هستند و با تغییر مخاطب از یک نفر به چند نفر تغییر نمیکنند؛ بنابراین میتوان گفت از ضمیر فاعلی “you” در تمام موقعیتهایی که مخاطب ما شخص یا اشخاصی هستند استفاده میشوند: You all go there. همگی شما به آنجا بروید. You are a student. تو یک دانش آموز هستی. استفاده از ضمیر فاعلی (I) یا «من» در انگلیسی: از این ضمیر فاعلی برای صحبت کردن درباره «من» استفاده میکنیم. این کلمه که تنها از یک حرف تشکیل شده است، همیشه باید به شکل بزرگ نوشته شود. به چند مثال در این مورد توجه کنید: i play football with my friends at school. I play football with my friends at school. من در مدرسه با دوستانم فوتبال بازی میکنم. i read a book. I read a book. من یک کتاب خواندم. *در این جمله read گذشته read هست که به یک شکل نوشته میشوند اما تلفظ آنها متفاوت است. استفاده از ضمیر فاعلی (You) یا «تو یا شما» در انگلیسی: در زبان انگلیسی هم برای دوم شخص مفرد و هم برای دوم شخص جمع از یک ضمیر استفاده می شود. اگرچه این ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، چرا که تمرکز بر مخاطب قرار دادن فرد یا گروهی است که با او صحبت میشود، نه تاکید بر تعداد آنها. با این حال، در زمینه های خاص ممکن است لازم باشد بر تعداد افرادی که مورد خطاب قرار می گیرند تأکید شود. در این موارد می توان از عبارت «شما همگی» استفاده کرد. با استفاده از «شما همگی» در موقعیتهای خاص، سخنرانان و نویسندگان میتوانند منظور خود را دقیقتر کنند و تعداد افرادی که مورد خطاب قرار میگیرند را مشخص کنند: You are one of the best players in the world. تو یکی از بهترین بازیکن های جهان هستی. You are my friends in high school. شما همگی دوستان من در دبیرستان هستید.
استفاده از «you» به عنوان ضمیر غیرشخصی در انگلیسی:
علاوه بر اینکه از «you» به عنوان ضمیر شخصی استفاده می شود، می توان از آن به عنوان یک ضمیر غیرشخصی نیز در زمینه های خاص استفاده کرد. در این مورد، شخص خاصی را مورد خطاب قرار نمی دهد یا به آن اشاره نمیکند، بلکه بیانگر یک قانون یا وضعیت کلی است: You can’t use your cell phone here. (“you” refers to the all people) استفاده از موبایل در اینجا ممنوع است. (در اینجا «you» به همه مردم ارجاع داده میشود.) if you take ice out of the freezer, it will melt. اگر شما یخ را از فریزر بیرون بیاورید، ذوب میشود. (این جمله به یک قانون کلی اشاره دارد و شخص خاصی را مخاطب قرار نمیدهد.) برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد ضمایر فعالی و کاربردهای مختلف آن ها و همچنین دریافت مثال های مختلف، می توانید به مقاله آموزش گرامر ضمایر فاعلی در انگلیسی سر بزنید.
فعل "activity" در انگلیسی به معنی فعالیت یا رویداد است و در انواع مختلفی از جمله تنظیم و سازماندهی فعالیتها، ارسال خبرنامههای ماهانه و بهروزرسانی افراد در مورد موضوعات مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
برخی از کالوکیشنهای مهم و کاربردی با این فعل عبارتند از:
Organize a number of activities/events: سازماندهی یک سری فعالیتها یا رویدادها.
مثال: The community center organizes a number of activities/events throughout the year.
Throughout the year: در طول سال.
مثال: We have various events throughout the year.
Monthly newsletter: خبرنامه ماهانه.
مثال: Our organization sends out a monthly newsletter to keep everyone informed.
Give sb an update on sth: به کسی در مورد چیزی اطلاعات به روز دادن.
مثال: I'll give you an update on the project's progress.
Be involved in: دست داشتن یا نقش داشتن.
مثال: She is involved in organizing the charity event.
Be involved in illegal activities: در فعالیتهای غیرقانونی نقش داشتن.
مثال: The police suspect that he is involved in illegal activities.
استفاده از این کالوکیشنها با فعل "activity" به افراد کمک میکند تا به صورت صحیح و روان مفاهیم مختلف را بیان کنند.
در پاسخ های کوتاه: نه، این مال ساندرا است. (No, it’s Sandra’s.)
استفاده از s ملکی:
با کلماتی مانند one, any, someone: دانستن حقوق خود به عنوان مستأجر بسیار مهم است. (It’s important to know one’s rights as a tenant.)
با else: چرا نیومدی؟ شوهران همه افراد دیگه اونجا بودند. (Why didn’t you come? Everyone else’s husband was there.)
موارد استثنا:
ضمیر other: They took each other’s hand and started walking.
ضمایر ملکی: Is that dog yours? (not your’s)
با its: The city is proud of its parks. (not it’s)
بیان مالکیت با of:
Noun phrase + of + possessive pronoun: A friend of mine told me that all of the tickets have already sold out.
Noun phrase + of + possessive ‘s noun phrase: He’s a brother of Maria’s.
نکات مهم:
از ضمیر ملکی استفاده کنید، نه ضمیر مفعولی: A neighbour of mine called late last night. (not A neighbour of me)
با استفاده از s ملکی و of می توانید به طور واضح و مختصر در مورد مالکیت در انگلیسی محاوره ای صحبت کنید.
برای زبان آموزان این نکته گرامر دشوار است. دلیل آن این است که s ملکی در مقایسه با فرم های متداول تر مانند جمع و فرم های زمان گذشته، شکل نسبتاً کمیابی در انگلیسی نوشتاری است. دلیل دیگری که یادگیری قوانین مالکیت دشوار است این است که ما بین دو گزینه حق انتخاب داریم: ‘s و of.برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این نکته گرامری به مقاله کاربرد ها و تفاوت های s و of در بیان مالکیتسربزنید.
به مهاجرت، تحصیل و کار در کشورهای انگلیسی زبان بپردازید.
با توجه به اهمیت این موضوع در موفقیت متقاضیان، در مقاله جدیدترین نمونه سوالات آیلتس آکادمی زبان تات علاوه بر قرار دادن نمونه سوالات برای هر چهار مهارت آزمون آیلتس، به بررسی نکات مهم در تمرین نمونه سوالات آن نیز پرداخته است. بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
سوالات را قبل از گوش دادن به فایل صوتی مطالعه کنید.
به زمان توجه کنید.
اهمیت این نکات:
پاسخگویی بهتر به سوالات
کسب نمره ی بالا در آزمون
توضیحات بیشتر:
تعیین نوع کلمه:
اسم (N)
فعل (V)
قید (Adv)
صفت (Adj)
درک موقعیت:
چه کسانی صحبت می کنند؟
چرا صحبت می کنند؟
کجا هستند؟
حفظ تمرکز:
اگر چیزی را نشنیدید، نگران نباشید.
به طور همزمان بخوانید، بنویسید و گوش دهید
در مقاله نمونه سوالات لیسنینگ آیلتس آکادمیک و جنرال با جواب انواع نمونه سؤالات لیسنینگ آیلتس با جواب آورده شده است. در انتهای این مقاله نیز فایل دانلود نمونه سؤالات لیسنینگ آیلتس با جواب برای شما قرار داده شده است.
برای کسب موفقیت در بخش لیسنینگ آیلتس (IELTS listening) با مؤسسه آکادمی زبان تات همراه باشید.
نکاتی در مورد پر تکرار ترین سوالات اسپیکینگ آیلتس:
نکات کلیدی:
روان صحبت کنید.
تلفظ صحیح و قابل فهم داشته باشید.
پاسخ های خود را به طور منسجم و با مثال ارائه دهید.
از اصطلاحات و واژگان مناسب استفاده کنید.
از عباراتی برای فکر کردن به پاسخ خود استفاده کنید.
ایده ها را با هم مرتبط کنید.
در بخش سوم، ایده ها و نظرات مختلف را مقایسه کنید.
از فیلرها (کلمات پرکننده) استفاده نکنید.
از ساختارهای گرامری پیچیده استفاده کنید.
عبارات را به شکلی دیگر بیان کنید.
در مورد موضوعات آشنا و ناآشنا صحبت کنید.
از لحن یکنواخت استفاده نکنید.
از واژگان و اصطلاحات کمتر متداول استفاده کنید.
اهمیت استفاده از کامل ترین مجموعه سوالات اسپیکینگ:
آشنایی با طیف وسیعی از سوالات احتمالی
تمرین و آمادگی برای آزمون
کسب نمره بالا
با توجه به اهمیت آشنایی با نمونه سوالات آزمون اسپیکینگ آیلتس با جواب، در مقاله کاملترین نمونه سوالات اسپیکینگ آیلتس ابتدا نمونه سوالات هر بخش از آزمون برای شما آورده شده است. در انتهای مقاله نیز نکاتی در مورد پر تکرار ترین سوالات به همراه فایل دانلود نمونه سوالات اسپیکینگ آیلتس قرار داده شده است.
در ماژول ریدینگ آزمون آیلتس، دو نوع آکادمیک و جنرال وجود دارد که اختلافاتی در متون و سوالات دارند. در این ماژول، متقاضیان باید در 60 دقیقه به 40 سؤال پاسخ دهند که هدف از این آزمون، ارزیابی مهارتهای مرتبط با درک مطلب مانند درک ایدههای اصلی، دیدگاه نویسنده و معنای ضمنی عبارات است.
نوع اول سؤالات تطبیق سرفصلها است که شامل انتخاب بهترین موضوع برای هر پاراگراف است. برای پاسخگویی به این سوالات، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
خواندن فهرست موضوعات.
توجه به کلمات کلیدی هر موضوع.
پیدا کردن موضوعی که بیشترین تطابق با پاراگراف دارد.
نوع دوم سؤالات تطبیق اطلاعات پاراگراف است که شما باید عبارتی را انتخاب کنید که بهترین تطابق با محتوای خوانده شده را دارد. در این نوع سؤالات، توجه به کلمات کلیدی و محتوای پاراگراف بسیار مهم است.
نوع سوم سؤالات تطبیق ویژگیها است که شما باید علاوه بر درک رابطه بین حقایق موجود در متن، توانایی شناسایی ایدهها و نظرات را نیز ارزیابی کنید.
آزمون آیلتس اهمیت بسیاری در ورود به کشورهای پیشرفته برای کار و تحصیل دارد و به عنوان یک استاندارد جهانی محسوب میشود. برای آشنایی بیشتر با ساختار و نمونه سوالات ریدینگ آیلتس، میتوانید به منابع مرجع مراجعه کنید.
امروزه آزمون آیلتس دروازه ورود به کشورهای پیشرفته برای کار و تحصیل محسوب می شود و این موضوع نشاندهنده اهمیت و اعتبار این آزمون در سرتاسر دنیا می باشد. همانطور که می دانید، آزمون آیلتس دارای چهار ماژول لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ می باشد.برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نمونه سوالات ریدینگ به مقاله نمونه سوالات ریدینگ آیلتس آکادمیک و جنرال با جوابسر بزنید.